Αρχική σελίδαΕπικοινωνήστε μαζί μαςEnglish version
Εταιρικό προφίλΤο Δίκτυο μαςΝέα & Γεγονότα
   Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 

Κύριο χαρακτηριστικό της εποχής μας είναι η γρήγορη πληροφορία και η ανάπτυξη του διαδικτύου. Το ένα συμπληρώνει το άλλο και η ύπαρξη του ενός προϋποθέτει την ύπαρξη του άλλου. Γρήγορο και εύκολο τρόπο ανεύρεσης της πληροφορίας ζητούν οι καταναλωτές. Σκοπός όλων η πληροφόρηση με το μικρότερο δυνατόν οικονομικό κόστος και το λιγότερο κόστος χρόνου. Μέσα από το internet αυτή η επιθυμία πραγματοποιείται στο μέγιστο βαθμό. Σε πραγματικό ή όχι χρόνο εκατομμύρια χρήστες του αντλούν πληροφορίες για όλο το φάσμα της ζωής και των ενδιαφερόντων τους.

Αντικρύζοντας αυτή την πραγματικότητα δημιουργήθηκε η εταιρεία μας. Διαβλέποντας τις ευκαιρίες που παρουσιάζει το διαδίκτυο στήθηκε μια καλά δομημένη επιχείρηση, με κύριο αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου. Απότερος σκοπός η παροχή ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών προς όλους.

Η παροχή αυτών των υπηρεσιών ξεκινάει από την απλή κατοχώρηση κυρίαρχων ονομάτων (domain names) στο ΙΤΕ, μέχρι την πλήρη ηλεκτρονική παρουσίαση μιας εταιρείας από κάθε παραγωγικό ή εμπορικό κλάδο. Μέσα στις δραστηριότητές μας είναι η δημιουργία ηλεκτρικών καταστημάτων. Η προώθηση εταιρικών ιστοτοποθεσιών (web sites) σε μηχανές αναζήτησης, καταλόγους ή οδηγούς. Με δυο λόγια, ο στρατηγικός σχεδιασμός για την ηλεκτρονική παρουσία κάθε επιχείρησης στο διαδίκτυο και η υλοποίησή του.

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι δραστηριοποίησής μας, που σχετίζεται με το διαδίκτυο, είναι οι ηλεκτρονικές εκδόσεις. Συγκεκριμένα, στόχος μας είναι η δημιουργία πολλών κλαδικών επαγγελματικών οδηγών, όπου μέσα απ' αυτούς θα βρίσκουν τρόπο προβολής πολλές εταιρείες. Μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό κομμάτι της ιστοτοποθεσίας μας, για παραπάνω πληροφορίες.

Ένα άλλο κομμάτι δραστηριοποίησής μας είναι οι εξειδικευμένες υπηρεσίες διαδικτύου όπως το προσωπικό email, η σε τρια βήματα δημιουργία προσωπικού ή εταιρικού web site και μερικές ακόμη υπηρεσίες .

Πορευόμαστε με σχεδιασμό, οράματα και ανοικτό μυαλό στις προκλήσεις. Το μέλλον ανήκει σ' αυτούς που το προετοιμάζουν. Αγωνιζόμαστε και παλεύουμε με αυτή την ιδέα.

 
  Kατασκευή-Φιλοξενία σελίδων

  Ηλεκτρονικό Εμπόριο

  Προβάλετε την εταιρεία σας

  Πελατολόγιο

  Θέσεις εργασίας

  Ενδιαφέρουσες συνδέσεις

  Κατοχύρωση domain
 

COMPASSinter.net Ltd.
Φιλολάου 234, 11631
Aθήνα
Tηλ: 210 7568888
Fax: 210 7568889

Email:

info@compassinter.net
    © COMPASSinter.net Ltd